Coaching sessie met Peter

Een bedrijfscoach geeft je richting en energie

 

Ben je startende ondernemer, en heb je twijfels of vragen? Dan kan een bedrijfcoach je helpen. Voor jezelf beginnen is een grote verandering in je leven. Je houdt je mogelijk voor het eerst bezig met zaken als het schrijven van een doordacht ondernemingsplan, het werven van klanten, het vinden van geschikte partners om mee samen te werken en wellicht het overtuigen van een bank of investeerder. Privé kan je de stap naar het ondernemerschap ook voelen. De grens tussen werk- en privétijd kan vervagen.
 
Het hebben van vragen en twijfels betekent niet dat je ongeschikt bent om ondernemer te zijn. Het is vaak een signaal dat je een belangrijke beslissing moet nemen, of een praktisch probleem moet oplossen. 

Coaching helpt je vooruit


De coachings sessies helpen je twijfels te doorgronden en je vragen te beantwoorden. Zodat je geen tijd meer verliest aan gepeins, maar verder kunt met het verwezenlijken van je droom: het opbouwen van een gezond bedrijf.

Ik help je ontdekken wat de oorzaak is van blokkades die de ontwikkeling van je bedrijf belemmeren. Samen formuleren we concrete stappen om die obstakels te overwinnen, zodat je weer stappen vooruit kunt zetten als ondernemer.

Van coaching naar concreet advies


Zoals je ziet, sta jij als persoon en ondernemer centraal wanneer je mij inzet als coach. Zodra je een bedrijf opricht is het ook raadzaam goede plannen te maken. Daarbij kan ik je helpen en adviseren. Neem een kijkje op mijn pagina over consulting als je daar meer over wilt weten.