Coach en adviseur voor startende ondernemers

 

Ik ben zelfstandig coach en adviseur voor startende ondernemers en heb jarenlange praktijkervaring met het opzetten van nieuwe bedrijven en het ontwikkelen van winstgevende bedrijfsmodellen. Als coach leid ik starters met een één op één mentorschap door de uitdagende startfase van hun bedrijf.

Ervaring

 

Tijdens mijn werkervaring in het bedrijfsleven heb ik een scherp inzicht verworven in het functioneren van bedrijven en de manier waarop een onderneming winst kan maken.

Ik heb voor een grote financiële dienstverlener nieuwe bedrijven helpen opstarten en slecht draaiende bedrijven weer winstgevend gemaakt. Het was voor mij een natuurlijke stap om me als zelfstandig coach volledig toe te leggen op het begeleiden van startende ondernemers.

Opleiding

 

Ik heb mijn Masters in International Business behaald op de Universiteit van Maastricht.

Om mijn vaardigheden als coach verder te ontwikkelen volgde ik de opleiding tot Integratief Coach-Counselor aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie.

Deze opleiding kende een traject van 1 jaar waarbij de praktijkoefening centraal stond.

Kracht

 

Ik verbind mijn nuchtere, zakelijke blik op het starten van bedrijven met aandacht voor de mens achter de startende ondernemer. Dat is mijn kracht als coach.

De karaktereigenschappen, persoonlijke drijfveren en privésituatie van starters spelen vaak een even belangrijke rol in het slagen van hun bedrijf als een goed ondernemingsplan. Ik help jou om jezelf en je bedrijf tot volle bloei te laten komen.